AluArt kunstwerken

AluArt is de benaming voor een uniek product binnen ons assortiment. AluArt-kunstwerken kennen als basis dibond: een sterke combinatie van twee platen aluminium, waar de afbeelding direct op wordt geprint, met daar tussen kunststof. Het bijzondere kenmerk van de AluArt-lijn is echter dat het oppervlak blank wordt afgelakt.

Enerzijds zorgt de zijdeglans lak voor een authentieke, enigszins rimpelige uitstraling. Anderzijds zorgt deze combinatie voor een zeer betaalbaar alternatief voor materialen als plexiglas en epoxy.

Goed om te weten
Elk AluArt-kunstwerk wordt helemaal compleet afgeleverd: de randen beschermd met schuimrubbers, in een doos en klaar om op te hangen. AluArt is altijd afgelakt (glimmend) behalve de formaten 200×300 en 150×250 cm. AluArt is tevens geschikt om buiten op te hangen, mits onder een afdak en niet vol in de zon. De standaard productietijd is 4-5 weken + een week voor transport. Als wij een item op voorraad hebben kan de levertijd korten zijn (1-5 werkdagen).

Ophangsysteem
Elk AluArt-artikel wordt gemonteerd op een aluminium frame (met gleuf) dat tevens dient als horizontaal verstelbaar ophangsysteem. Hierdoor komt het kunstwerk 2 cm van de wand te hangen. Wij adviseren hiervoor schroefduimen (haken met schroef) te gebruiken. In elk geval voor de “landscape”-modellen adviseren we twee bevestigingspunten. Let op: de geleider op onderstaande foto wordt niet meer meegeleverd. De gleuf in het frame volstaat als ophangsysteem.

Maatwerk en recht op retour
Elk AluArt-kunstwerk wordt op maat gemaakt, waardoor het recht op retour (de bedenktijd) niet van toepassing. Betaalbarekunst wil zich echter ook hierin onderscheiden door deze mogelijkheid wel (deels) aan te bieden. Daarom bieden wij tegen onderstaande voorwaarden wel recht op retour aan.

Voorwaarden recht op retour AluArt-kunstwerken:

  • Voor AluArt-artikelen t/m 549 euro geldt het volledige recht op retour, waarbij:
  • het recht op retour slechts voor één artikel geldt, en waarbij:
  • het eenmalige retour voor slechts één klant/adres geldt

Onze recht op retour-service komt erop neer dat wij je de mogelijkheid bieden een AluArt-artikel uit te proberen, maar het risico willen beperken dat wij met meerdere niet-gangbare en/of dure retouren komen te zitten.

Eerst even kijken
Gezien de hoge kosten stellen wij het daarom op prijs dat het recht op retour van Alu-Art producten niet wordt gebruikt om “even te kijken” hoe het artikel eruit ziet of boven de bank hangt.

Wil je meerdere of grote/dure AluArts bestellen? Dan ben je altijd welkom om eerst even een kijkje te komen nemen. Dat kan in onze galerie in Den haag, of in Eindhoven. Je kunt ook eerst één AluArt-artikel kopen om vervolgens te kijken of je er meerdere wilt bestellen.

Garantie
Op al onze AluArt-producten zit 2 jaar garantie.

Heb je een vraag over onze Alu-Art producten of het recht op retour? Neem dan contact met ons op!

Onze AluArt-kunstwerken
Back to Top