Over Betaalbarekunst.nl

Met meer dan 15 jaar ervaring, duizenden kunstwerken, vele aangesloten kunstenaars en eigen importkanalen is Betaalbarekunst.nl inmiddels één van de toonaangevende kunstwebshops in Nederland en België. Dit is niet over een nacht ijs gegaan. Hoe we zijn gegroeid en wie we zijn lees je als volgt.

HET IDEE
Betaalbarekunst.nl is een initiatief van Erik Jonkman. Zijn vader was (onder andere) een veelzijdig kunstenaar en is waarschijnlijk de reden dat hij altijd al “iets” met kunst heeft willen doen. Met name kunst betaalbaar en bereikbaar maken, met als doel de ontelbare kale muren thuis en op kantoor op te sieren.

Een laagdrempelige kunstwinkel leek een gat in de markt. Maar de specifieke ervaring miste en de hoge investeringen brachten de realisatie niet verder dan dagdromen. Een webwinkel leek het beste alternatief maar ook geen koud kunstje.

DE START
Toen Erik in 2013 kunstwebshop Startkunst.nl te koop zag staan, leek hem dit dé manier om van start te gaan. De site had immers de nodige ervaring in de kunstbranche, was goed vindbaar op Google en met de 250 voorraadschilderijen kon een goede start worden gemaakt. Vanaf de uiteindelijke koop was Erik continu bezig de webshop te moderniseren. Het domein Betaalbarekunst.nl werd gekocht, de shop kreeg een nieuw design, een shop-in-shop voor kunstenaars en vele nieuwe leveranciers.

GROEI
Met een groei van 400% per jaar was Betaalbarekunst begin 2017 rijp voor een fysieke locatie. Dit werd niet de gedroomde winkel maar een mooie ruimte in kantoorverzamelgebouw Bink 36. Een logische keuze omdat het kantoor van Betaalbarekunst al in hetzelfde pand huishield. Namelijk bij flexkantoor Nomadz, dat Erik in datzelfde jaar overnam.

Omdat dochterwebshop Betaalbarekunstopmaat.nl (die schilderijen in opdracht naschildert) eveneens een vlucht nam, werd een werkplaats betrokken en een lijstenmakerij gestart.

Neem contact op

Voor vragen kan je ons altijd bereiken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5,- korting op je eerste aankoop!

De waardering van www.betaalbarekunst.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 1876 reviews.