Informatie over maatwerk

Op deze pagina vind je informatie over maatwerk. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Van maatwerk is sprake wanneer de klant specifieke wensen heeft en het kunstwerk daarom specifiek voor hem of haar moet worden vervaardigd. Bij een verzoek om een specifiek formaat is ook al sprake van maatwerk.
Wij kunnen de meeste van de in onze shop getoonde kunstwerken op maat leveren, uitgezonderd metalen schilderijen. Per kunstwerk staat aangegeven wat de maatwerkmogelijkheden zijn.
Specifieke schilderijen/ontwerpen in opdracht van de klant vallen geheel buiten de bedenktijd/het recht op retour.

Voor kunstwerken uit onze eigen collectie geldt een beperkt recht op retour (zie onder).

Voor maatwerk hoeft wettelijk normaliter geen recht op retour (bedenktijd) te worden aangeboden. Betaalbarekunst wil zich echter ook hierin onderscheiden door deze mogelijkheid wel (deels) aan te bieden. Daarom bieden wij tegen onderstaande voorwaarden, op onze gehele collectie en op bijna alle formaten, wel recht op retour aan.

Voorwaarden recht op retour eigen collectie:

  • Voor alle kunstwerken t/m 549 euro geldt het volledige recht op retour, waarbij
  • het recht op retour slechts voor één artikel geldt, en waarbij
  • het eenmalige retour voor slechts één klant/adres geldt

Onze recht op retour-service komt erop neer dat wij je de mogelijkheid willen bieden zonder risico  een kunstwerk te kopen. Aan de andere kant willen wij voor onszelf ook voorkomen dat wij met meerdere niet-gangbare en/of dure retouren komen te zitten.

Eerst even kijken
Gezien de hoge kosten stellen wij het daarom op prijs dat het recht op retour van onze kunstwerken niet wordt gebruikt om “even te kijken” hoe het artikel eruit ziet of boven de bank hangt.

Wil je meerdere of grote/dure kunstwerken bestellen? Dan ben je altijd welkom om eerst even een kijkje te komen nemen. Je kunt ook eerst één kunstwerk kopen om vervolgens te kijken of je er meerdere wilt bestellen.

Heb je een vraag over het recht op retour op onze eigen collectie kunstwerken? Neem dan contact met ons op!

Profiteer tot 1 juni van onze weekacties. Vanaf 28 maart: 15% KORTING op alle schilderijen. Kortingscode: SCHILDERIJ15 Sluiten

Back to Top