Over ons

Betaalbarekunst.nl wordt met grote passie gerund door Erik-Jan Jonkman  en Nathalie Harder . Hieronder lees je hun verhaal.


foto erik jonkman en nathalie harder
   Begin 2014 hebben wij de webshop Starkunst.nl overgenomen. Wij wilden namelijk altijd al “iets” met kunst doen. Met name kunst betaalbaar en dus bereikbaar maken, met als doel de ontelbare kale muren thuis en op kantoor op te sieren. Vanaf dat moment zijn wij continu bezig de webshop te moderniseren. Deze heeft daarom een nieuwe naam gekregen, Betaalbarekunst.nl, en een nieuw design. Inmiddels is ook de hele achterkant van de shop vernieuwd en is een platform (shop-in-a-shop) voor betaalbare kunstenaars ontstaan. Daarnaast zijn we continu bezig met de inkoop, waarbij uitbreiding van samenwerkingen met kunstenaars en leveranciers binnen en buiten Nederland een belangrijk doel is. Onze collectie wordt daarom continu uitgebreid. Maar altijd met één doel voor ogen: kunst bereikbaar maken voor iedereen.  

Bij Betaalbarekunst.nl is Erik-Jan, die meerdere websites/platformen beheert, verantwoordelijk voor het design en de techniek. Nathalie helpt, naast haar baan als communicatieadviseur, mee met de in- en verkoop. Het resultaat is een moderne webshop waar echte kunst voor iedereen bereikbaar is: vanaf 1 euro op onze kunstveiling tot 1000 euro voor de extra grote formaten. Bovendien kunnen wij vanaf 250 euro schilderijen in opdracht laten maken (maatwerk).

Sinds 2017 heeft Betaalbarekunst.nl tevens een galerie in Den Haag. Veel kunstwerken die wij online aanbieden hebben wij op voorraad. Je kunt een afspraak maken om ze in onze galerie of bij de kunstenaar te bekijken. Bovendien hebben we ongeveer 20 schilderijen tentoongesteld bij de exclusieve woonwinkel Meubelkeus, adres: Elisabethhof 14 Leiderdorp (Wooon) en kun je op afspraak een bezoek brengen aan de showroom van een van onze leveranciers in Eindhoven.

Wij wensen je veel plezier op Betaalbarekunst.nl en zijn uiteraard bereikbaar voor vragen, suggesties of opmerkingen!

Erik-Jan en Nathalie
Betaalbarekunst.nl

Back to Top