SCHILDERIJ KOPEN

 

Online unieke en moderne schilderijen kopen

Bij Betaalbarekunst.nl kun je een grote selectie aan unieke en betaalbare schilderijen (online) bekijken en kopen. Voor zowel liefhebbers van moderne schilderijen als van figuratieve kunst. Alle schilderijen zijn volledig handgeschilderd met echte olieverf door ervaren kunstschilders. Ieder schilderij is op een mooi houten frame opgespannen en direct klaar om op te hangen. We kunnen ons voorstellen dat je toch een schilderij “echt” wilt zien voordat je een beslissing neemt. Je kunt daarom altijd een afspraak maken om een schilderij te bezichtigen. Misschien helpen onze foto’s van klanten van een aantal schilderijen, je ook om een beslissing te maken.

Schilderij (online) kopen

Bij Betaalbarekunst.nl kun je een schilderij kopen voor ieder interieur. In diverse afmetingen en veel verschillende kleuren olieverf. Je favoriete schilderij wordt thuisbezorgd of je kunt het afhalen in Den Haag, Leiderdorp of Eindhoven.

Aangezien we geen fysieke galerij hebben, kunnen we dan ook de kosten aanzienlijk drukken en zo de schilderijen betaalbaar aanbieden. Vind je niet onmiddellijk wat je  zoekt? Laat dan een schilderij of portret op maat maken.