METALEN SCHILDERIJEN, IJZERSTERKE KUNST

Als je op zoek bent naar een echt bijzonder stukje kunst, dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij onze collectie metalen schilderijen. Kunstwerken die ook wel 3D schilderijen worden genoemd, omdat de onderdelen vaak een stukje uit het schilderij komen. Bij sommige werken komen de metalen onderdelen zelfs tot 10 cm naar voren.

Elk schilderij van metaal wordt bovendien op kleur gebracht met lak en afgewerkt met blanke lak. Het geheel zorgt voor een uitstraling die je met geen enkel kunstwerk zult bereiken.

Elk exemplaar is bovendien met de hand vervaardigd en daarom, net als onze schilderijen, fotografie en digital art, uniek te noemen.

Metalen schilderij "Volkswagenbusje"
Ingelijste foto van een rood Volkswagen camper busje

Metalen schilderijen ook met een maand op zicht

Evenals bij al onze andere kunstwerken, krijg je bij onze metalen schilderijen ook onze unieke maand retourrecht. Dit betekent dat je ruim de tijd kunt nemen om aan je kunstwerk te wennen. Jouw aanschaf kun je zonder opgaaf van redenen binnen een maand retourneren als deze niet bevalt.

Ons aanbod van metalen schilderijen hebben wij onderverdeeld in diverse, uiteenlopende onderwerpen. Weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Begin dan bij alle metalen schilderijen en gebruik ons filter om je keuze te verfijnen.

Prijzen 3D-schilderijen

Onze 3D schilderijen zijn niet alleen bijzonder en uniek, maar ook uiterst betaalbaar. Zo heb je al een exemplaar voor 239 euro. En als we je een tip mogen geven. Het metalen schilderij Allemaal zeilboten en Mensen met paraplu zijn onze grootste hits en zeker de moeite van een kijkje waard.

Heb je nog een vraag over deze unieke kunstcategorie? Laat het ons weten of ga direct van slag met het kopen van een metalen schilderij!