Alubrush

AluBrush is een uniek product binnen ons assortiment. Deze kunstwerken kennen als basis dibond: een sterke combinatie van twee platen geborsteld aluminium, waar de afbeelding direct op wordt geprint, met daar tussen kunststof. Geborsteld houdt in dat de plaat vooraf met een borstel wordt bewerkt waardoor minieme groefjes ontstaan. Als een soort poriën in de huid, die een speciale schittering geven aan het oppervlak. En in het geval van AluBrush worden de witte delen niet geprint, waardoor het aluminium op deze plekken doorschijnt en het bijzondere, moderne effect teweeg brengt.

Ophangsysteem

Elk AluBrush-artikel wordt gemonteerd op een aluminium frame (met gleuf) dat tevens dient als horizontaal verstelbaar ophangsysteem. Hierdoor komt het kunstwerk 2 cm van de wand te hangen. Wij adviseren hiervoor schroefduimen (haken met schroef) te gebruiken. In elk geval voor de “landscape”-modellen adviseren we twee bevestigingspunten. Let op: de geleider op onderstaande foto wordt niet meer meegeleverd. De gleuf in het frame volstaat als ophangsysteem.

Ophangsysteem AluArt dibond zijkant

Maatwerk en recht op retour
Voor onze AluBrush-lijn gelden beperkende voorwaarden m.b.t. het recht op retour. Voor maatwerk (waaronder producten met specifieke formaten) hoeft wettelijk immers geen recht op retour (bedenktijd) te worden aangeboden. Betaalbarekunst wil zich echter ook hierin onderscheiden door deze mogelijkheid wel (deels) aan te bieden. Daarom bieden wij tegen onderstaande voorwaarden, op een deel van deze kunstwerken, wel recht op retour aan.

Voorwaarden recht op retour geborsteld aluminium-kunstwerken:

  • Voor artikelen t/m 549 euro geldt het volledige recht op retour, waarbij:
  • het recht op retour slechts voor één artikel geldt, en waarbij:
  • het eenmalige retour voor slechts één klant/adres geldt

Onze recht op retour-service komt erop neer dat wij je de mogelijkheid bieden een artikel in deze categorie uit te proberen, maar het risico willen beperken dat wij met meerdere niet-gangbare en/of dure retouren komen te zitten.

Heb je een vraag over het recht op retour op print op AluBrush-producten? Neem dan <a href=”/contact/”>contact</a> met ons op!

Eerst even kijken
Gezien de hoge kosten stellen wij het daarom op prijs dat het recht op retour van deze producten niet wordt gebruikt om “even te kijken” hoe het artikel eruit ziet of boven de bank hangt.

Wil je meerdere of grote/dure artikelen bestellen? Dan ben je altijd welkom om eerst even een kijkje te komen nemen. Dat kan in onze galerie in Den haag, bij Meubelkeus in Leiderdorp of in Eindhoven. Je kunt ook eerst één artikel kopen om vervolgens te kijken of je er meerdere wilt bestellen.

Twee jaar garantie
Op al onze AluBrush-producten zit 2 jaar garantie. Dibond is tevens geschikt om buiten op te hangen, mits onder een afdak en niet vol in de zon. 

Neem contact op

Voor vragen kan je ons altijd bereiken.