SCHILDERIJEN OP MAAT LATEN MAKEN

Wat is er nu leuker dan je eigen, unieke stukje kunst aan de muur? Een schilderij dat niemand heeft en nog betaalbaar is ook? 

Je bent niet toevallig op het juist adres. Want Betaalbarekunst is specialist in het naschilderen van foto’s, reproduceren van meesterwerken en vervaardigen van alle soorten schilderijen in opdracht. Wij hebben niet alleen meer dan tien jaar ervaring in alle soorten maatwerkschilderijen, maar zijn ook nog eens een van de goedkoopste.

Een deel van de schilderijen in onze webshop, en dus ook onze maatwerkopdrachten, besteden wij uit aan vaste leveranciers in China. De Chinezen zijn namelijk meester in het kopiëren van van alles en nog wat. Veelal tegen de regels in, maar in het geval van het vervaardigen van jouw unieke schilderij is dit absoluut een uitkomst.

Maatwerk Nederland en België 

Zowel aan particulieren en bedrijven binnen Nederland als België (andere landen op aanvraag) leveren wij maatwerk vanaf 199 euro. Klaar om op gehangen te worden en inclusief btw en verzending. De prijzen van maatwerk hangen vooral samen met het formaat en de mate van detail. Zo kost een abstract schilderij namaken veel minder tijd dan het naschilderen van een foto of portret. Om een beeld te krijgen van onze prijzen kun je een kijkje nemen bij enkele van onze gerealiseerde opdrachten. Wil je vooral weten hoe het werkt, neem dan een kijkje bij onze werkwijze of kom eens langs in onze galerie in Den Haag.

VOORBEELDEN MAATWERK SCHILDERIJEN

voorbeeld nageschilderde maatwerk dame met hoedvoorbeeld schilderijen in opdracht red ladyvoorbeeld kopie maatwerk schilderij motorvoorbeeld kopie maatwerk schilderij familieportretvoorbeeld naschildering schilderij oude stadvoorbeeld maatwerk meisje met de parel modern

WERKWIJZE MAATWERK SCHILDERIJ

Onze leveranciers, kleine tot middelgrote ateliers, maken altijd gebruik van hoogwaardige materialen. Zo wordt voor maatwerk altijd goede kwaliteit olieverf gebruikt (desgewenst acryl) en als canvas 380 grams katoen. Elk kunstwerk wordt vervolgens opgespannen op een spieraam (frame) van Nederlandse makelij. De standaard dikte hiervoor is 2 cm. Tegen een kleine meerprijs kan het werk worden opgespannen op een spieraam van 4 cm dik en kunnen we zorg dragen voor een mooie sierlijst (te bezichtigen in onze galerie). Je kunstwerk wordt tot slot voorzien van een ophangsysteem en is dus altijd direct klaar om op te hangen.

Zo voeren wij je opdracht uit

  1. Je stuurt ons je foto, link en/of omschrijving of kom langs in onze galerie in Den Haag
  2. Binnen een werkdag ontvang je een inschatting van de prijs
  3. Bij verdere interesse en als alles duidelijk is ontvang je onze vrijblijvende offerte
  4. Na jouw akkoord en aanbetaling starten wij de opdracht
  5. Zo nodig maken wij eerst een mock-up (digitaal voorbeeld)
  6. Binnen twee weken ontvang je een foto van het eerste resultaat
  7. Naar aanleiding hiervan heb je de mogelijkheid correcties aan te geven
  8. Als je schilderij gereed is, voldoe je het restant van de offerte
  9. Wij sturen het schilderij goed verpakt naar je toe
  10. Binnen 3-4 weken is je schilderij klaar om opgehangen te worden

Kosten maatwerk schilderij

De kosten van een schilderij in opdracht kunnen uiteraard sterk verschillen en hangen vooral af van het formaat en de mate van detail. Wij kunnen al maatwerk leveren vanaf 199 euro inclusief btw en verzending. Bekijk onze recente opdrachten om een idee te krijgen van de werkwijze, mogelijkheden en kosten.

Prijsopgave

Ben je benieuwd wat jouw idee kost? Stuur ons dan een foto of link van het onderwerp, tezamen met een korte omschrijving van je wensen of kom persoonlijk langs in onze galerie in Den Haag. Wij vertellen je vervolgens wat het ongeveer gaat kosten, zonder verdere verplichtingen uiteraard!

PRIJSOPGAVE MAATWERK

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw hoogstpersoonlijke kunstwerk? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Je naam

E-mailadres

Naam, artikelnummer en/of wensen t.a.v. het werk dat je wilt laten maken

In welk formaat (let op de oorspronkelijke verhouding)

Back to Top