Vakantiekracht gezocht voor invoerwerk!

door | jun 22, 2017

Wij zoeken een vlotte en slimme doorzetter die in zijn of haar vakantie dagelijks gemiddeld twee tot vier uur kan besteden aan het vullen van onze webshop www.betaalbarekunst.nl

Vanuit ons kantoor in Den haag en (later evt. vanuit huis) voer je nauwgezet nieuwe producten en gegevens in in ons beheersysteem of in excel.

Je woont in of bij Den Haag, hoeft geen verstand van kunst te hebben maar wel “handig te zijn met computers” en vooral een pietjeprecies. En niet kleurenblind natuurlijk.

Dagen en tijden zijn vrij flexibel en evt. is de baan voor een langere periode.

Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

9 Reacties

 1. Imad Karim

  Hoogvliet, 24 Juni’ 17

  Betreft: sollicitatie vacature vakantiekracht voor invoerwerk,

  Geachte Heer/Mevrouw,

  Met een belangstelling las ik uw advertentie waarin u vraagt om een vakantiekracht voor invoerwerk.
  Ik heb bij verschillende bedrijven in heel Nederland gewerkt. Mijn werk varieert van bekabeling en onderhoud van enkele pc’s tot het monteren en beheren van een Windows Server NT4.1, Windows Server 2000, Windows Server 2003 SP1 en Windows Server 2012 R2.
  Ik heb ook een goede ervaring met HTML en CSS en ook webdesigen en wil ik graag bij uw bedrijf werken .
  Voor een gedetailleerd overzicht van mijn werkervaring en opleidingen kan ik graag mijn curriculum vitae
  naar u sturen.

  Ik zie een uitnodiging voor een gesprek graag tegemoet.

  Met vriendelijke groet,

  • Betaalbarekunst.nl

   Beste Imad,

   Bedankt voor je bericht en motivatie! Helaas ben ik van mening dat je te hoog bent opgeleid voor deze functie. Wij zoeken echt een handige (vakantie)kracht die eenvoudig invoerwerk kan verrichten en misschien wat meer.

   In elk geval bedankt voor je interesse in Betaalbarekunst.nl en succes met verder solliciteren.

   Groet,
   Erik Jonkman

 2. Steven Hacketh

  Geachte heer, mevrouw,

  Hierbij solliciteer ik naar de functie van vakantiekracht voor invoerwerk gezien op website betaalbarekunst.nl.

  Ben momenteel werkzoekende, mijn laatste werkgever was bij Dienst Terugkeer & Vertrek
  ( DT&V ) was daar medewerker verwerken en behandelen. Mijn werkzaamheden daar waren het verwerken en controleren van alle informatie van asielzoekers in ISTV, van de aanvraag terugkeer, tot het maken van afspraken met ambassade voor terugkeer land van herkomst. Daarbij doe ik nog het E-mailverkeer, archiveren, telefoon, pasfoto´s en kopieerwerkzaamheden.

  Heb de laatste jaren gewerkt als DIV/ administratief medewerker bij het Min.van LNV en VWS , mijn werkzaamheden daar waren digitaliseren van in komende post , indexeren van persoonsdossiers, het archiveren van dossiers en het verwerken en scannen van subsidieaanvragen. Ik neem mijn werk altijd serieus en ben altijd netjes en georganiseerd.

  Door de jaren heen heb ik op verschillende ministeries met verschillende administraties gewerkt, zoals financiële administratie Buitenlandse Zaken, roladministratie Paleis van Justitie en leden en personeelsadministratie De Jonge Democraten. Voor deze functies moest je nauwkeurig en georganiseerd werken, communicatief vaardig zijn en stressbestendig.

  Deze baan is een nieuwe uitdaging en een nieuw begin,verder ben ik een leergierig en gedreven persoon kan goed in een team of alleen werken, ben stressbestendig, accuraat,georganiseerd, pak nieuw werk gauw op en kan direct aan de slag.Verder ben ik flexibel, altijd netjes en nauwkeurig in mijn werk en ben een rustige jongeman.

  Hopelijk zie ik u antwoord spoedig tegemoet.

  Hoogachtend,

  S.Hacketh

  • Betaalbarekunst.nl

   Beste Steven,

   Bedankt voor je bericht en motivatie! Wij zijn echt op zoek naar een goedkope (vakantie)kracht die eenvoudig invoerwerk kan verrichten. Het lijkt erop dat jij naar een serieuzere en baan op zoek bent dus past onze functie (en salaris) denk ik onvoldoende bij jou.

   Succes verder met solliciteren!

   Groet,
   Erik Jonkman

 3. Betaalbarekunst.nl

  Beste Marlot,

  Bedankt voor je reactie! Wij geven helaas echt de voorkeur aan iemand die in de buurt woont zodat in elk geval het inwerken soepel verloopt. Uiteraard kan er veel digitaal worden overlegd, en daarom zullen we je aanbod in overweging houden.

  Nogmaals dank!
  Groet, Erik Jonkman

 4. Maureen

  Goedemiddag,

  Ik ben op zoek naar een tijdelijke baan voor de vakantie periode ben niet op zoek naar een vaste baan daarom lijkt deze functie mij perfect.

  Ik heb ervaring met het invoeren van gegevens en werk nauwkeurig.

  Met vriendelijke groeten,
  Maureen.

  • Betaalbarekunst.nl

   Beste Maureen,

   Bedankt voor je reactie! Ik stuur je een mail om wat meer over je te weten te komen.

   Groet, Erik

 5. Ozan Yildiz

  Goeden avond,
  Ik heb u advertentie gelesen en ben zelf opzoek naar werk .Ik heb voldoene ervaring in invoerwerk vanwegen mijn bedrijf die ik in 2013 had en heb voor Firma Bertrandt verschillende opdrachten uitgevoerd en in 3 maanden hebben wij met mijn groep meer dan 380.000 documenten gedigitaliseerd.Scannen ,invoeren van klantspecifiek informatie unz.. als jullie iemand nodig hebben graag kom ik in aanmerking voor deze job .Ik ben op dit moment zelfstandig bezig als tattoo artist en Permanent Make -up artist en kan zelf mijn tijd indelen die ook dan goenoed voordelen meebrengt.

  Met vriendelijke groet

  • Betaalbarekunst.nl

   Beste Ozan, bedankt voor je bericht en ik reageer graag binnenkort per email.

Een reactie versturen