Dikke Dames schilderijen Theo Broeren

door | mei 17, 2017

Houd je van kleurrijk, nonchalant met een humoristische ondertoon? Ben je als echte levensgenieter op zoek naar iets grappigs voor boven je eettafel of bankstel? Met de schilderijen van Theo Broeren creëer je een warme gezellige sfeer op iedere plek in je huis. Van Kroegscenario’s, tot karakteristieke advocatenkantoren. Van bruiloften tot familietaferelen. Met de Dikke Dames kunst in je huis of bedrijf heb je een opzienbarend schilderij, dat meteen een opening biedt voor een luchtig gesprek.

Kunst voor de levensgenieter

Theo Broeren is een bekende Nederlandse kunstenaar die mede verantwoordelijk is voor het afwisselende aanbod van Betaalbare Kunst. Theo houdt van vrolijkheid. Hij wordt geïnspireerd door zijn gezin en de mooie omgeving waar hij woont. Extravagantie en feelgood-sferen kenmerken zijn schilderijen. De fleurigheid van de Dikke Dames kunst is hem op het lijf geschreven.

Dikke Dames schilderijen zijn hot

Misschien ben je al wel bekend met Dikke Dames schilderijen. Omdat deze schilderijen zeer gewild zijn, zie je ze regelmatig terugkomen in restaurants, exposities en op ansichtkaarten. Kortom, de Dikke Dames zijn hot.

De schilderijen laten altijd vrolijke scenes zien, waarbij wijn of champagne voor extra gezelligheid zorgt. Wil je Dikke Dames kunst kopen van Theo Broeren, dan kun je een kijkje nemen in de collectie van Betaalbare Kunst. Zijn schilderijen zijn goed geprijsd en daardoor interessant voor grote groepen mensen.

Theo hanteert verschillende technieken waardoor zijn Dikke Dames voor iedereen betaalbaar blijven. Zo zijn er de giclées. Dit zijn prints van de originele werken die door Theo zelf zijn voorzien van dikke verf. De originele schilderijen zijn natuurlijk een stuk duurder maar toch nog betaalbaar. Alle schilderijen zijn met acryl geverfd en voorzien van een vernislaag.

Feest dikke dames schilderij theo broeren

Gepersonaliseerde Dikke Dames kopen

Ben jij ook zo’n liefhebber van Dikke Dames schilderijen, maar zoek je eigenlijk iets persoonlijkers voor in je woonkamer of bedrijf? Theo kan aan de hand van jouw aanwijzingen een ‘op maat gemaakt’ schilderij maken, in de Dikke Dames stijl. Je geeft bijvoorbeeld de haarkleuren en lichamelijke en uiterlijke kenmerken door van je gezin, samen met informatie over in het oog springende hobby’s en je krijgt een uniek schilderij, waar je voor altijd plezier aan beleeft.

Een deel van de eigentijdse collectie van Theo Broeren kun je in de galerie van Betaalbare Kunst bekijken. Zorg ervoor dat je vooraf goed bepaalt welke afmetingen en kleurstellingen passen in je interieur. Lees de blog over het perfecte schilderij voor in je woonkamer of bekijk de 5 tips om je schilderij goed op te hangen. Deze toonaangevende schilderkunst komt het beste tot zijn recht als de omstandigheden ideaal zijn.

Ben je geraakt door het schilderij ‘Feest’ bovenaan deze blog? De volledige afbeelding vind je hier.

0 reacties

Een reactie versturen