Een sportief schilderij op maat

door | sep 29, 2016

Wekelijks proberen wij tijd vrij te maken om een van onze maatwerkopdrachten toe te lichten. Deze keer is dat gelukt voor een leuke opdracht uit België. De zuiderbuur die ons benaderde wilde een kopie van onderstaand schilderij, waarop een abstracte hardloper te zien is.

[singleimage image=”6538″ title=”Uitgangspunt van de opdracht” size=”6″ zoom=”true”]

Uitgangspunt van de opdracht

Deze hardloper moest echter plaats maken voor een net zo abstracte skiër, uitgaande van onderstaande foto. Bovendien moest het hele kunstwerk worden uitgevoerd in de kleuren blauw en grijs, met zwart als steunkleur.

[singleimage image=”6540″ title=”De af te beelden skiër” size=”6″ zoom=”true”]

De af te beelden skiër

Bij een dergelijke opdracht behoort een mock-up tot onze vaste werkwijze. Met dit digitale voorbeeld komen we te weten of we op de goede weg zitten en kunnen vrij makkelijk, nog voor het schilderen, aanpassingen worden gemaakt. In dit geval was dat niet nodig, en konden we dus snel met verf en penseel aan de slag.

[singleimage image=”6537″ title=”Digitale mock-up van het schilderij” size=”6″ zoom=”true”]

Digitale mock-up van het schilderij

Een week later was het schilderij gereed en konden we de foto laten zien. Ook dit was een schot in de roos want er waren geen aanpassingen nodig. Het werk kon daarom snel vanuit China op de post, worden opgespannen en doorgestuurd naar België. Met als resultaat weer een tevreden klant met een uniek schilderij aan de wand.

[singleimage image=”6539″ title=”Het eindresultaat” size=”6″ zoom=”true”]

Het eindresultaat

Specificaties
Techniek: olieverf op katoen
Afmetingen (bxh): 100 x 140 cm
Gespannen op: houten spieraam van 2 cm dik
Afwerking: aflopend geschilderd (de hoeken om)
Kosten: 500 euro inclusief btw en verzending (naar België)

Meer weten over kunst op maat?
Dit bericht is om een beeld te geven van onze werkwijze en de kosten van maatwerk. Heb je ook een schilderij die je wilt laten naschilderen? Neem dan een kijkje bij onze maatwerkservicevoorbeelden of neem contact met ons op.

0 reacties

Een reactie versturen