Kunst kopen in Den Haag? De galerie van Betaalbare Kunst!

door | jul 10, 2017

Sinds januari 2017 is Betaalbare Kunst niet alleen een webwinkel, maar ook een echte galerie in Den Haag. In een oase van creativiteit, midden tussen de architecten, fotograven en dansers, tref je de eerste kunstwinkel van Betaalbare Kunst in Bink 36. Dus weet je niet wat te doen in Den Haag? Ga dan op zoek naar een prachtig schilderij om je huis of je kantoor mee aan te kleden.

Flower powerDe ambitie van Betaalbare Kunst

Betaalbare Kunst heeft als missie om kunst bereikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen. De kunst in je huiskamer hoeft niet een origineel meesterwerk te zijn om te kunnen genieten. Een reproductie van een van de grootste meesters, trendy digital art, indrukwekkende fotografiekunst of romantische schilderijen, ook minder dure kunstwerken kunnen je interieur helemaal ophalen. Soms is het online moeilijk te bepalen of de afmetingen of de kleurstellingen precies zo zijn als je voor ogen had. Daarom dat Betaalbare Kunst heel blij is met de opening van de galerie in Den Haag, in Bink36. Bij de galerie kun je gratis parkeren. De bink ligt op korte afstand van de snelweg. Station Den Haag CS ligt op tien minuten wandelen. De bereikbaarheid van onze galerie is dus prima. Als je je afvraagt wat te doen in Den Haag, is een bezoek aan ons pand zeker de moeite waard.

geborstelde aluminium uilBink36, ondernemen, creeren en lesgeven

Bink 36 is dé beste plaats voor ondernemerschap in Den Haag. Bink36 ligt op het snijvlak van het centrum en het Binckhorstgebied. Het is een plaats die bol staat van jonge entrepeneurs. Creativiteit en innovatie staan voorop bij de ondernemers die hier gevestigd zijn. Er is volop ruimte voor talentontwikkeling en ondernemerschap. Het is een levendige ontmoetingsplek voor studenten, starters en enthousiaste zelfstandigen (zeker bij flexkantoor Nomadz). Betaalbare Kunst voelt zich als een vis in het water in deze dynamische omgeving. De galerie in Den Haag is in principe vrij toegankelijk. Om ervoor te zorgen dat we voldoende aandacht hebben voor jou als klant, werken we echter bij voorkeur op afspraak.

Golden gate bridgeVoordelen van een bezoek aan de galerie

In de galerie in Bink36 hangen meer dan 100 schilderijen in een sfeervolle omgeving. Betaalbare Kunst heeft een echte no-nonsense mentaliteit. We hebben geen pretenties, je krijgt waarvoor je betaalt. We hopen je met onze kunst in Den Haag te inspireren. We vinden het leuk om je van advies te zijn, onder het genot van een lekker vers kopje koffie. Weet je niet precies wat je wil? Wij kunnen je bijvoorbeeld de verschillende schilderstijlen laten zien, van figuratieve kunst, tot abstracte kunst.

Als je een bezoek brengt aan onze kunst galerie in Den Haag kun je:

  • Persoonlijk advies krijgen
  • Verschillende sierlijsten bekijken
  • Online, per pin of contant betalen
  • Je schilderij meteen meenemen
  • De outlet bekijken

Het koningspaar Maxima en Willem AlexanderIs de galerie in Den Haag voor jou te ver weg? Betaalbare Kunst heeft nog 2 andere locaties waar je een deel van onze collectie live kunt komen bewonderen. Zowel in Leiderdorp als in Eindhoven. Ook op deze locaties werken wij voornamelijk op afspraak.

0 reacties

Een reactie versturen