5 redenen waarom een kunst cadeaubon het perfecte kado is

door | nov 8, 2018

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor een afscheidsreceptie, jubileum, bruiloft of verjaardag? Met een kunst cadeaubon van Betaalbare Kunst geef je een bijzonder en uniek geschenk. Een schilderij naar keuze valt bij iedereen in de smaak en het is nog een origineel kado ook. Na betaling kun je de bon direct downloaden en printen. Meer goede redenen weten? Lees snel door!

Kunst cadeaubon1. Makkelijk en flexibel

Een kadobon voor een schilderij naar keuze is een veilig manier om een bijzonder cadeau te geven. Er zijn tal van waardebonnen in omloop, in allerlei vormen en uitvoeringen. Het leuke van een waardebon voor kunst, in plaats van eenmalige activiteiten-bon, is dat de ontvanger blijvend kan genieten van je unieke cadeau. Voor veel mensen is de drempel om voor zichzelf kunst te kopen best hoog. Door een waardebon voor een schilderij naar keuze cadeau te doen, geef je je relatie net het laatste zetje om dat felbegeerde schilderij tóch te kopen. Het aanbod van schilderijen van Betaalbare Kunst is gemakkelijk te filteren. In 1 oogopslag zie je alle schilderijen in de categorie of stijl die jij zoekt.

Kunst kadobon2. De keuze is aan de ontvanger

Iedereen heeft een persoonlijke stijl. Wat jij mooi vindt, kan je beste vriendin afschuwelijk vinden. En wat jij verwacht dat iemand ‘vast wel’ mooi vindt, kan de plank volledig mis slaan. Als je een schilderij cadeau geeft, kunnen er lastige situaties ontstaan. De ontvanger wil niet ondankbaar overkomen en durft niet te zeggen dat het zijn of haar smaak niet is. Het schilderij belandt uiteindelijk achter de deur op de studeerkamer, in plaats van boven de eettafel, waar jij het juist voor gekocht had. Jammer van het persoonlijke gebaar en zonde van het geld. Door een kadobon voor een schilderij naar keuze te geven, maak je de ontvanger regisseur van het resultaat.

Kunst waardebon3. Last minute cadeau

Er zijn van die momenten dat het leven aan je voorbij raast. Voor je het weet is het alweer vrijdag en kom je erachter dat je vergeten bent een cadeau voor het jubileum van je schoonouders te kopen. Ai, pijnlijk. Dit is je kans om te voorkomen dat je een flater slaat. Je kunt via de website van Betaalbare Kunst een kunst cadeaubon kopen. Zodra je betaald hebt, ontvang je via email een link. Je kunt cadeaubonnen die op een werkdag besteld en betaald zijn direct downloaden en printen, zodat je toch een uniek cadeau kunt overhandigen aan het jubilerende paar. Het is ook een optie om de cadeaubon per post te laten bezorgen, op een adres naar keuze. De mooi afgedrukte bon (A4 of A5 formaat) wordt dan binnen 1 of 2 werkdagen opgestuurd.

cadeaubon voor kunst4. Cadeaubon waarde naar keuze

Bij Betaalbare Kunst snappen we dat niet iedereen hetzelfde budget heeft. Daarom kun je zelf bepalen welk tegoed je op je waardebon wilt laten zetten. We werken met een achttal vaste cadeaubedragen waarbij het minimale bedrag €25,- is en het maximale bedrag €1000,-. Omdat het nou eenmaal onze missie is om kunst toegankelijk te maken voor iedereen, zijn wij hierin flexibel. Wil jij een afwijkend tegoed op je kadobon laten zetten, dan kan dat. Neem daarvoor contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt. De cadeaubonnen van Betaalbare Kunst zijn waardevast en verlopen daarom nooit.

schilderij kadobon5. Het oplossen van waardeverschillen

Het is logisch dat de waarde van de kunst cadeaubon niet leidend is in de keuze voor een schilderij. Is het schilderij naar keuze duurder dan de waarde op de cadeaubon, dan kan de koper het verschil bijleggen. Andersom geldt hetzelfde. Als een gekozen schilderij minder duur is dan de waarde van de tegoedbon, krijgt de besteller het verschil in contanten terug. Geen gedoe met een resttegoed dat je persé bij Betaalbare Kunst moet uitgeven dus.

schilderij cadeaubonTip: Kunst op Maat laten maken

Heb jij een cadeaubon van Betaalbare Kunst gekregen, maar heb je een idee voor een specifiek schilderij in je hoofd zitten? Een schilderij dat je in de webshop niet vindt? Bij onze partnerwebsite Betaalbare Kunst op Maat kun je schilderijen op maat laten maken. De mogelijkheden zijn oneindig. Je kunt bestaande schilderijen na laten maken in een door jouw gewenst kleurenpallet, je kunt foto’s na laten schilderen, of schilderijen in andere afmetingen laten maken. Op de website lees je alles over de werkwijze. Omdat de beide webshops onderling veel samenwerken, is de kadobon van Betaalbare Kunst ook inwisselbaar bij Betaalbare Kunst op Maat.

0 reacties

Een reactie versturen