, , , , .

Kunst cadeaubon

Techniek/materiaal: Print op A4 of A5
Levertijd: Downloadbaar (per direct), Geprint per post (levering 1-2 werkdagen)
Verzending: Gratis binnen NL (BE +25,-)
Artikelnummer: cadeaubon
Categorieën: , , , , ,
Stijlen: N.v.t.,
Alles over: Onze service, maand bedenktijd, (achteraf) betalen
Vragen: Stel onderaan je vraag, e-mail of bel ons op: 070-3368823

Tijdelijk € 10,- cash-back op al onze kunstwerken
Bezoek ook eens onze galerie in Den Haag

0,00

Wissen

Geef kunst kado met een achteraf te betalen cadeaubon van Betaalbarekunst.nl. Onze unieke cadeaubonnen werken als volgt.

Aanschaf cadeaubon
Bestel, zonder af te rekenen, een cadeaubon naar keuze. Geef aan of je deze direct zelf wilt downloaden en op A4 wilt uitprinten of per post wilt ontvangen. Vul de bon in en geef ‘m cadeau aan de gelukkige.

Direct doorsturen
Wil je je cadeaubon direct per post naar de gelukkige sturen? Kies dan bij het plaatsten van je bestelling voor  “Verzenden naar een ander adres”. Geef bij de bestelnotities aan wat wij voor jou op de bon moeten zetten.

Verzilveren cadeaubon
Nadat de gelukkige een kunstwerk bij ons heeft besteld, sturen wij jou per e-mail een betaalverzoek. Zodra je betaling binnen is, versturen wij het kunstwerk.

Waardeverschillen
Is het kunstwerk duurder dan de waarde van de cadeaubon? Dan versturen wij jou een factuur voor de waarde van de bon en de gelukkige voor het restbedrag. Wij leveren zodra beide betalingen binnen zijn. Op deze wijze kun je ook makkelijke een klein bedrag cadeau doen!
Is het kunstwerk goedkoper dan de waarde van de cadeaubon? Dan sturen wij de gelukkige een nieuwe cadeaubon met het verschil.

Blijvende waarde
Door onze achteraf te betalen cadeaubon verloopt je bon nooit en verlies het nooit (een deel van) z’n waarde. Op deze wijze kun je zelfs besluiten toch een ander cadeau te doen en de bon te verscheuren. Wil je een bon van een andere waarde? Laat het ons weten.

Extra informatie

Afmetingen 30 x 21 cm
Levertijd

Downloadbaar (per direct), Geprint per post (levering 1-2 werkdagen)

Waarde

25, 35, 50, 75, 100, 250, 500, 1000

Techniek/materiaal

Print op A4 of A5

Stijl

Wat wil je over dit kunstwerk weten?


 
Back to Top