Home » Kunst Kopen » Schilderijen » Aluminium » Vier Bollen Knoflook

Aluminium schilderij “Vier bollen knoflook” van Mondiart

"Vier bollen knoflook" is een reproductie van een schilderij. Geprint en afgelakt op 3 mm dibond (AluArt). Leuk voor in de keuken! Bekijk onze AluArt-info en materiaalfoto's. Dit kunstwerk is ook in MAT (niet glimmend) verkrijgbaar. Desgewenst kun je dit bij je bestelling in de Bestelnotities aangeven. Wegens beeldrecht heeft de getoonde foto een lage resolutie. De resolutie van het te leveren kunstwerk is vanzelfsprekend wel hoog.100 x 50 cm (levertijd: 5-6 weken)

120 x 60 cm (levertijd: 5-6 weken)

160 x 80 cm (levertijd: 5-6 weken)

200 x 100 cm (levertijd: 5-6 weken)

244 x 122 cm (levertijd: 5-6 weken)
Wissen

"Vier bollen knoflook" is een reproductie van een schilderij. Geprint en afgelakt op 3 mm dibond (AluArt). Leuk voor in de keuken!

Bekijk onze AluArt-info en materiaalfoto's.

Dit kunstwerk is ook in MAT (niet glimmend) verkrijgbaar. Desgewenst kun je dit bij je bestelling in de Bestelnotities aangeven.

Wegens beeldrecht heeft de getoonde foto een lage resolutie. De resolutie van het te leveren kunstwerk is vanzelfsprekend wel hoog.

Kunstenaar

Onbekend

Land van herkomst

Nederland

Techniek/materiaal

AluArt: print op dibond, blank afgelakt

Gemonteerd op

Aluminium frame van 2 cm dik

Afwerking

Blank afgelakt

Ophangsysteem

Geïntegreerd in frame

Lijst

Zonder sierlijst

Geschikt voor buiten

Ja, maar beperkt / onder een afdak

Artikelnummer

MA-DIB1213-1

Categorie�n

, ,

Tags

,

Stijlen

Moderne kunst, Tijdloze kunst

Materiaal

Onze aluminium schilderijen hebben als basis dibond. Dit sandwichsysteem van 3 mm dik bestaat uit twee dunne laagjes aluminium met een kern van kunststof. De blanke lak aan de voorzijde zorgt voor een mooie glans. Aan de achterzijde zorgt het verlijmde frame van 15 mm dik ervoor dat het kunstwerk een stukje van de muur af hangt (zweeft) en niet vervormt. Tevens dient het frame als opvangsysteem. Het totaal weegt 4 kg per m2.

Glans of mat

Standaard zijn onze aluminium schilderijen blank afgelakt. Deze afwerking zorgt voor een mooie, authentieke glans. De glans is vergelijkbaar met glas of acryl/plexiglas maar is net iets minder aanwezig. Op verzoek kan elke aluminium kunstwerk ook mat worden geleverd. In je bestelling kun je dit bij de bestelnotities aangeven. In dit geval wordt het kunstwerk niet blank gelakt. Zie ook onderstaande uitzonderingen.

Grote formaten aluminium

Onze grootste formaten aluminium worden alleen mat geleverd. Alleen in MAT zijn daarom leverbaar: 122×244 cm, 150×150 cm, 200×200 cm, 150×250 cm en 200×300 cm.

Ophangen

Onze aluminium schilderijen zijn voorzien van een aluminium frame. Dit verlijmde frame zorgt voor de stevigheid maar dient ook als ophangrail. In de rail zit een spleet waarachter een schroef of haak kan vallen. In principe is één ophangpunt voldoende. Horizontaal hangen is hiermee ook het gemakkelijkst. Alleen bij panorama (heel wijde) modellen of als de kans groot is dat er iemand tegenaan loopt, kun je twee ophangpunten overwegen. Een tegen het plafond bevestigde ophangrails is, mede door het lage gewicht van aluminium, ook geschikt als ophangsysteem.

Voor- en nadelen aluminium

Aluminium/dibond is een stuk lichter dan bijvoorbeeld glas. Glas is er bovendien vaak maar in één formaat, terwijl aluminium schilderijen in meerdere (standaard)formaten beschikbaar is. Een ander (klein) voordeel van aluminium is de strakke afwerking. De randen zijn echt haaks, ten opzichte van glas dat een beetje is afgerond. Bovendien glimt (afgelakt) aluminium wel maar niet zo sterk als glas. Het nadeel van aluminium is dat de randen kwetsbaar zijn. Een klein stootje kan al voor schade zorgen. Daarentegen zal het nooit zoals glas uiteen kunnen spatten.

Recht op retour

Op onze aluminium schilderijen zit een maand bedenktijd, uitgezonderd de grootste formaten (zie boven). Deze worden (ook) op maat gemaakt en zijn dusdanig incourant dat wij op deze formaten geen recht op retour kunnen geven.

Verzending

Onze aluminium schilderijen worden binnen Nederland gratis verzonden, uitgezonderd de grootste formaten (zie boven). Deze zijn dusdanig groot dat wij op deze formaten geen gratis verzending kunnen aanbieden. Neem contact op voor de verzendkosten. Op verzending bieden wij transportgarantie. Mocht er onderweg iets gebeuren dan is dat op ons risico.

Garantie en recht op retour

Op al onze aluminium schilderijen zit twee jaar garantie.

Aluart voor buiten

Aluart kan buiten worden gehangen. Maar omdat alles buiten sneller vergaat, adviseren we alumnium schilderijen, afgelakt of niet, onder een afdak te hangen. En natuurlijk heel stevig op te hangen. Onze standaardgarantie van twee jaar op Aluart vervalt in elk geval als je het buiten hangt. Wij vinden dan ook dat kunst gewoon in huis moet hangen!

Gerelateerde producten

Verlanglijst

Recent bekeken