Schilderijen

[vc_row section_background=”parallaxbg” parallax_enable_1=”yes” parallax_speed_1=”756″ parallax_image_1=”4555″][vc_column][vc_row_inner seqspeed=”150″][vc_column_inner][vc_column_text]

SCHILDERIJEN KOPEN DOE JE GEWOON ONLINE

Goedkope schilderijen van betaalbare kunstenaars. Dat is de kunst! En dat is precies waar Betaalbarekunst in 2002 mee begon, en waar wij nog steeds voor staan. Onze schilderijen zijn altijd handgeschilderd met olie- of acrylverf en vervaardigd door Nederlandse kunstenaars en kunstenaars in het buitenland. Wij werken tevens met leveranciers van schilderijen die kunst in licentie in o.a. Azië laten schilderen. Op deze wijze kunnen wij ons verzekeren van goedkope schilderijen en jou van een onbetaalbaar werk.

Een maand op zicht

Bij elk schilderij krijg je tevens onze unieke maand op-zicht-garantie. Dit betekent dat je ruim de tijd kunt nemen om aan je kunstwerk te wennen. Jouw aanschaf kun je zonder opgaaf van redenen na een maand terug kunt sturen als deze niet bevalt. Maatwerk schilderijen vallen uiteraard buiten dit retourrecht, maar zijn een aantrekkelijke optie voor mensen die een uniek kunststuk in huis willen halen.

[/vc_column_text][vc_btn title=”NAAR AL ONZE SCHILDERIJEN” style=”flat” shape=”square” color=”green” link=”url:%2Fkunst-kopen%2Fcategorie%2Fschilderijen%2F||”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row section_background=”color” background_color=”#fcfcfc”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”2564″ img_size=”large” style=”vc_box_border” border_color=”black” onclick=”custom_link” css_animation=”top-to-bottom” link=”/kunst-kopen/schilderijen/avondwandeling-kleurrijk-stel/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Schilderijen zoeken op onderwerp

[/vc_column_text][vc_column_text]Ons aanbod van schilderijen hebben wij onderverdeeld in diverse, uiteenlopende onderwerpen. De grootste groep bestaat wellicht uit schilderijen in de categorie Abstract. Maar ook bijvoorbeeld bloemen, dieren en mensen zijn goed vertegenwoordigd binnen wellicht de meeste artistieke sectie binnen onze webshop.

Niet alle schilderijen vallen slechts onder één enkel onderwerp. Een schilderij kan ook onder twee, drie of zelfs vier onderwerpen worden gerangschikt. Zo kan een schilderij van een persoon die een wandeling over een strand maakt vallen in zowel Mensen en personen als in Zee en wateren en wellicht nog in natuur.

Weet je niet waar je het moet zoeken? Begin dan bij alle schilderijen en gebruik ons filter om je keuze te verfijnen.[/vc_column_text][vc_column_text]

Schilderijen kopen op stijl

[/vc_column_text][vc_column_text]Een andere goede optie in de zoektocht naar het voor jou perfecte schilderij is te zoeken op stijl. Of het nu gaat om schilderijen in Afrikaanse stijl, kleurrijke schilderijen of moderne, Betaalbarekunst.nl heeft het met de indeling naar stijl zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt.

Staat jouw stijl er niet tussen? Kijk dan even onder tijdloos of vraag het ons en wij gaan voor je op zoek.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row section_background=”color” section_id=”onze-categorien” section_name=”Onze categorieën” background_color=”#f7f7f7″][vc_column][vc_row_inner enable_animation=”yes” seqspeed=”297″][vc_column_inner width=”1/2″ fadein=”yes”][vc_column_text]

Zoeken op prijzen schilderijen

[/vc_column_text][vc_column_text]Nog een mogelijkheid om snel tot jouw gewenste kunstwerk te komen is het zoeken op prijs. Wij hebben al onze schilderijen ingedeeld in prijs zodat je altijd binnen jouw budget kunt zoeken. In onze kunstveiling koop je al kunst vanaf 1 euro, bij onze kunstaanbiedingen vanaf 49 euro en in onze reguliere kunstcollectie koop je kunstwerken tot 1000 euro.

Zoek je schilderijen voornamelijk op prijs, klik dan op de prijs die je wilt uitgeven en filter desgewenst verder.

Uiteraard kun je middels het filteren een eigen prijsrange opgeven.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”2436″ img_size=”large” style=”vc_box_border” border_color=”black” onclick=”custom_link” css_animation=”top-to-bottom” link=”/kunst-kopen/schilderijen/abstracte-lijnenspel/”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row section_background=”color” background_color=”#fcfcfc”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”2429″ img_size=”large” alignment=”right” style=”vc_box_border” border_color=”black” onclick=”custom_link” css_animation=”top-to-bottom” link=”/kunst-kopen/schilderijen/kleurrijk-gezicht/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Formaten van het schilderij

[/vc_column_text][vc_column_text]Naast onderwerp, stijl en prijs is het formaat van het te kopen schilderij een wel heel bepalende factor. Daarom kun je bij Betaalbarekunst.nl net zo goed zoeken op afmetingen. Je kunt zelfs schilderijen zoeken op alleen hoogte of alleen breedte.

Landscape schilderijen

Landscape komt van landschap en houdt logischerwijs in dat het schilderij breder is dan hoog. Zoek je een schilderij in landscape-formaat? Kies bij het filteren dan bijvoorbeeld een breedte die anderhalf keer zo groot is als de hoogte.

Portrait schilderijen

Portrait houdt dus in dat het schilderij hoger is dan breed, net als bij een portret. Zoek je een schilderij in portrait-formaat? Kies bij het filteren dan bijvoorbeeld een hoogte die anderhalf keer zo groot is als de breed.

Aantal luiken

Tot slot kun je nog kiezen uit het aantal luiken dat het werk moet hebben. Wij hebben van 2-luik tot 9-luik schilderijen. Ook dit kan gemakkelijk met het filter worden in gesteld.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_btn title=”NAAR AL ONZE SCHILDERIJEN” style=”flat” shape=”square” color=”green” link=”url:%2Fkunst-kopen%2Fcategorie%2Fschilderijen%2F||”][/vc_column][/vc_row]