Cadeaubonnen

[vc_row section_background=”parallaxbg” parallax_enable_1=”yes” parallax_speed_1=”756″ parallax_image_1=”4555″][vc_column][vc_row_inner seqspeed=”150″][vc_column_inner][vc_column_text]

GEEN KUNST CADEAU

Natuurlijk is een echte kunstwerk geven erg leuk, want je komt wel met wat aan. Aan kunst cadeau geven kleeft echter altijd een risico. Wat jij immers prachtig vindt, kan de ontvanger foei lelijk vinden. Smaken verschillen, zeker in het geval van kunst. Ook al denk je iemands smaak goed te kennen, vaak zit het verschil ‘m in hele kleine details, die jij niet kunt weten of aanvoelen.

Wat wij als Betaalbarekunst.nl dan ook vaak zien is dat een cadeau retour komt. Dat is spijtig voor de gever, de ontvanger en voor ook een beetje voor ons natuurlijk.

Neem daarom het zekere voor het onzekere en geef een kunst cadeaubon. Dit is leuk, snel, makkelijk en zonder risico.

[/vc_column_text][jeg_spacing size=”10″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row section_background=”color” background_color=”#fcfcfc”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”29205″ img_size=”large” style=”vc_box_border” border_color=”black” onclick=”custom_link” css_animation=”top-to-bottom” link=”/kunst-kopen/categorie/fotografie-kunstwerken/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Cadeaubon vanaf 25 euro

De makkelijkste en snelste optie is een “gewone” cadeaubon van Betaalbarekunst.nl. Dit is een mooie bon met de verzendopties:

  • Per email (direct beschikbaar)
  • Per post (levertijd 1-2 werkdagen)

Zeker als je laat bent met een cadeau uitzoeken, ben je met de optie verzending per email natuurlijk goed geholpen. De kunst cadeaubon is er vanaf 25 euro en wordt gratis verzonden.

En heb je met vrienden een bedrag bij elkaar gespaard dat niet in de lijst staat, dan kun je zelf een bedrag aangeven bij je bestelling. Kies dan bij bedrag voor de optie “Aangepast”. Je rekent dan 1 cent af en sturen je een betaallink na.

> Koop hier jouw kunst cadeaubon[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row section_background=”color” section_id=”onze-categorien” section_name=”Onze categorieën” background_color=”#f7f7f7″][vc_column][vc_row_inner enable_animation=”yes” seqspeed=”297″][vc_column_inner fadein=”yes” width=”1/2″][vc_column_text]

Cadeaubox vanaf 100 euro

Onze cadeaubox is nog leuker om te geven dan de cadeaubon. Met de box geef je namelijk een “echt cadeautje”. Het gevouwen doosje (dat wel door de brievenbus past) hebben we namelijk extra leuk gemaakt en voorzien van:

  • Een leuke opdruk met strik
  • De cadeaubon
  • Inspiratieflyers
  • Een flyer met info over onze AR-app

Als de gelukkige de cadeaubox heeft uitgepakt, heeft hij of zij met de inspiratieflyers direct iets te zien. Van elke categorie is een voorbeeldje te zien, en kan de QR-code gescand worden om direct het voorbeeld online te bekijken.

> Koop hier jouw kunst cadeaubox[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”60416″ img_size=”large” style=”vc_box_border” border_color=”black” onclick=”custom_link” css_animation=”top-to-bottom” link=”/kunst-kopen/fotografie-kunstwerken/lacour-urban-gang-groen/”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][jeg_button type=”danger” url=”/kunst-kopen/categorie/cadeaubonnen/” text=”Kunst cadeaubon of cadeaubox kopen”][/vc_column][/vc_row]