https://www.nationalsportsacademy.com http://www.inadesfo.org/ http://www.eueomgbissau.org/ http://www.congo-mai-mai.net/ http://www.angelesdelafrontera.org/ http://fifaworldcup2018schedule.com/ http://tony4gtrmcr.co.uk/ http://www.standrewsagreement.org/ http://www.bob-russell.co.uk/ http://davidmulholland.co.uk/ http://railwayhotelenniskillen.com/ http://www.fantasysportstrades.com/ http://www.rainleaf-flooring.com http://mothersagainstguns.org/ http://ma-coc.org/ http://www.paradoxmag.com/situs-judi-slot-online-gampang-menang-2021/ http://www.paradoxmag.com/situs-judi-slot-online-terbaru-2021/ http://slot-terbaru.net/ slot gacor http://fmfactorynqn.com https://laacmaconsulting.com http://www.kldsme.org.uk/ https://vanessa-speedskating.hpage.com/ https://germanttc.com.au/community/profile/slot-online24jam-terpercaya/
Cadeaubox betaalbare kunst
.

Kunst cadeaubox

Afmetingen (bxh): x cm
Techniek/materiaal: Kartonnen doosje met A5-flyers
Levertijd: Cadeaubox per post (levertijd 1-2 werkdagen)
Verzending: Gratis binnen NL (BE +25,-)
Artikelnummer: cadeaubox
Categorieën: ,
Stijlen: N.v.t., , , ,
Alles over: Onze service, maand bedenktijd, (achteraf) betalen
Vragen: Stel onderaan je vraag, e-mail of bel ons op: 085-0608 802

Winactie: plaats je foto en win maandelijks € 250,- shoptegoed.
Download onze AR-app of bezoek onze galerie in Den Haag.

Vanaf  0,01

Toon alle formaten

Bekijk dit kunstwerk direct op jouw muur!

Kies een formaat en scan de code met onze APP. lees eerst hoe het werkt.

Bekijk dit kunstwerk direct op jouw muur!

Scan de code met onze augmented reality APP of lees eerst hoe het werkt.

Wil je iemand kunst cadeau doen? Lees hier waarom je dan het beste een cadeaubon (vanaf 25 euro)  of cadeaubox (vanaf 100 euro) van Betaalbare kunst kunt geven. Hoe het werkt lees je als volgt.

Inspirerende cadeaubox per post
Onze cadeaubox is meer dan alleen een cadeaubon. In deze box vind je verschillende inspiratie- en uitlegfolders. Daarbovenop is het een echt cadeautje, extra feestelijk om te geven dus.

Na het betalen sturen we je cadeaubox binnen 1-2 werkdagen in een blanco envelop op. Vul ‘m vervolgens in en geef ‘m cadeau aan de gelukkige.

Andere bedragen
Wil je een ander bedrag cadeau doen? Kies dan voor de optie “aangepast”. Als je deze kiest, dan vragen wij ter verificatie een betaling van 1 cent. Bij het afronden van je bestelling kun je het gewenste bedrag bij de bestelnotities zetten. Wij sturen je vervolgens een e-mail na ter betaling van de afgesproken waarde en de cadeaubox.

Direct doorsturen
Wil je je cadeaubox direct per post naar de gelukkige sturen? Kies dan bij het plaatsten van je bestelling voor “Verzenden naar een ander adres”. Geef bij de bestelnotities aan wat wij voor jou op de bon moeten zetten.

Waardeverschillen
Is het kunstwerk goedkoper dan de waarde van de cadeaubox? Dan krijgt de ontvanger het verschil op een nieuwe bon uitgekeerd. Is het kunstwerk duurder, dan kan er gewoon worden bijbetaald. Een cadeaubon van 100 euro is dus gewoon een mooie korting op de aanschaf!

Ook voor BetaalbareKunstopMaat.nl
Onze cadeauboxen zijn ook te verzilveren bij BetaalbareKunstopMaat.nl.

Cadeaubon
Heb je haast en liever een cadeaubon in je mail? Koop dan een cadeaubon.

Afmetingen 30 × 21 cm
Levertijd

Cadeaubox per post (levertijd 1-2 werkdagen)

Techniek/materiaal

Kartonnen doosje met A5-flyers

Stijl

Back to Top