Galerie Den Haag

Van 2014 t/m medio 2021 beschikten wij over een grote galerie. Een verlengstuk van onze webshop en een plek waar mensen ons kunstaanbod in het echt konden aanschouwen. Helaas bleek de galerie in deze vorm teveel tijd en energie te kosten en stond het haaks op wat we eigenlijk zijn, een webshop in (betaalbare) kunst.

Bovendien groeiende de online vraag naar kunst en hebben we de galerie daarom omgebouwd tot magazijn. Omdat we geen volledig afscheid konden nemen, hebben we een klein deel gehouden als galerie. Hier kun je toch nog komen kijken naar een geselecteerd aantal werken, advies inwinnen, je online aankoop afhalen of een koopje scoren.

 

Betaalbarekunst.nl is één van de toonaangevende webshops als het gaat om schilderijen, fotografie, digital art en metalen wanddecoratie. Maar welk van de duizenden kunstwerken die we aanbieden schittert in jouw interieur? En in welk formaat? Vanaf nu heb je de perfecte keuzehulp.

Met onze gratis augmented reality app sla je een brug tussen online en live. Het is alsof het kunstwerk van jouw keuze echt aan jouw muur hangt. Ongeacht waar je staat, je ziet het altijd in het juiste formaat én perspectief. Versleep het kunstwerk naar de juiste plek, sla je favoriete combinaties op en deel ze met vrienden. Klik bij een match direct door naar de webshop.

De voordelen van een bezoek aan onze galerie

Onze galerie biedt je de volgende mogelijkheden.

Bekijk maximaal 5 artikelen uit ons magazijn*
Bekijk voorbeelden van al onze categorieën
Koopjes tot 80% korting
Advies over materialen
Bekijk onze lijsten(makerij)
Je kunstwerk afhalen
Je kunstwerk retourneren
Betaal met PIN of contant

Dichtbij de snelweg/10 min. lopen van CS/HS
Eerste twee uur gratis parkeren (laadpaal aanwezig/blijf je langer, vraag dan om een uitrijkaart)

* Orienteer thuis, neem de artikelnummers mee en check de voorraad. Deze kan echter op elke moment wijzigen en helaas kunnen wij geen kunstwerken reserveren.Wij tonen vervolgens maximaal 5 kunstwerken uit ons magazijn. Deze kun je eventueel direct afrekenen en meenemen of (gratis) laten bezorgen. Outletartikelen worden niet gratis bezorgd.

beeld galerie/kunstwinkel den haag
beeld galerie/kunstwinkel den haag

Bezoek onze galerie

Let op: onze galerie is niet zo gemakkelijk te vinden. Volg daarom de volgende aanwijzingen. Wij zitten in het M-gebouw op de derde verdieping. Hiertoe kun je bij de receptie door het eerste C-gebouw heen lopen of als je met de auto bent, aan het einde rechts en direct weer rechts (parkeren lukt daar waarschijnlijk niet). Ga bij de ingang met de M naar binnen en neem de lift naar de derde verdieping. Vervolgens stap je uit naar rechts, meteen weer rechts, gang door, de derde deur is M3-08B. Ons adres is:

CONTACT

Betaalbarekunst.nl
Bink36 (industrieterrein Binckhorst)
Binckhorstlaan 36 M3-08B
2516BE Den haag

085-0608 802
info(at)betaalbarekunst.nl
retouren(at)betaalbarekunst.nl

Let op: stel je navigatie NIET in op De Brink 36 (maar op BINK36).

Neem contact op

Voor vragen kan je ons altijd bereiken.