Onze betaalbare kunstenaars

[vc_row section_background=”color” background_color=”#ffffff”][vc_column][vc_row_inner seqspeed=”150″][vc_column_inner][vc_column_text]

[singleicon id=”fa-users” color=”#f09000″ size=”1.5″]    ONZE BETAALBARE KUNSTENAARS

Voor Betaalbarekunst werken wij onder andere nauw samen met betaalbare kunstenaars. Deze hebben wij geselecteerd op prijs, kwaliteit en service. Zij hebben bij ons een shop-in-a-shop en beheren deze met net zoveel passie als wij. Tevens stellen zij een deel hun kunstwerken tentoon in onze galerie in Den Haag.

Onze kunstenaars zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit en de levering van hun werken. Betaalbarekunst zorgt voor de communicatie, betaling en eventuele nazorg. Op deze wijze ben je verzekerd van een kwalitatief product, een correcte levering en jarenlang plezier.

Maak hieronder kennis met al onze betaalbare kunstenaars. Of wil je zelf kunst verkopen?[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row section_top_margin=”notopmargin”][vc_column][vc_column_text]

[wcv_vendorslist per_page=’20’]

[/vc_column_text][vc_column_text]

Lacour

Olivier Lacour urban fotograaf

Olivier Lacour is in 1972 in Parijs geboren. Een groot deel van zijn jeugd heeft hij doorgebracht in Parijs. LaCour komt uit een zeer creatieve familie: zijn moeder heeft de kunstacademie gedaan en zijn vader is fanaat in alles wat met film te maken heeft. Al vrij snel kreeg LaCour een fotocamera tot zijn beschikking. Creatief omgaan met ISO, diafragma en sluitertijden was in die tijd nog echt een kunst. Lees het volledige profiel van Lacour of bekijk al zijn kunstwerken.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Theo Broeren

Theo Broeren is een kunstenaar die vol passie, vrolijke, kleurrijke creaties maakt. De dikke dames schilderijen zijn uniek en geven elke woonruimte of kantoor een vrolijke sfeer. De werken van Theo Broeren zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse kunstscene. Hij is inmiddels één van de bekendste kunstenaars van Nederland, België en Duitsland. Dat is niet zo verwonderlijk, want met zijn schilderijen van dikke vrouwen heeft hij een eigen, unieke, stijl weten te ontwikkelen. Bekijk hier al zijn dikke dames schilderijen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row section_background=”color” background_color=”#d1d1d1″][vc_column][vc_column_text]

OOK BETAALBARE KUNSTENAAR WORDEN?

Betaalbarekunst is een laagdrempelige webshop en online platform voor betaalbare kunst. Voor de startende kunstenaars is Betaalbarekunst een goede kruiwagen om landelijke bekendheid te krijgen. Voor de ervaren kunstenaars is ons platform geschikt om extra inkomsten te genereren.

Ben jij een niet al te eigenwijze kunstenaar met een hoge prijs-kwaliteit-verhouding en durf je de uitdaging met ons aan te gaan? Sluit je dan aan bij ons platform en start met het online verkopen van jouw kunstwerken!

Betaalbarekunst biedt geselecteerde kunstenaars een eigen shop-in-a-shop. In deze shop kun je foto’s van je kunstwerken uploaden, teksten toevoegen en je eigen profiel beheren. Tevens biedt Betaalbare kunst je de mogelijkheid enkele van je kunstwerken tentoon te stellen in onze galerie in Den Haag.

Nadat je je shop hebt ingericht en bent gestart met promoten, ga je kunstwerken verkopen. Betaalbarekunst fungeert alleen als online platform. Jij beheert daarom je eigen voorraad en verstuurt de kunstwerken zodra ze zijn verkocht.

Klanten betalen veilig en vertrouwd via Betaalbarekunst. Van elk verkocht werk ontvang jij 75% van de verkoopprijs. Interesse? Neem dan snel een kijkje bij onze voorwaarden.[/vc_column_text][jeg_button align=”left” url=”/voorwaarden-kunst-verkopen/” text=”Ik wil ook mijn kunst verkopen”][/vc_column][/vc_row]