Abstracte schilderijen

Smaakvol maar toch een goedkoop abstract schilderij kopen? Wij leveren abstracte schilderijen binnen 2 werkdagen aan huis. Doordat wij standaard meer dan 300 abstracte schilderijen in verschillende stylen en kleuren op voorraad hebben heb je bij ons de ruimste keuze. Onze kleurrijke werken zijn echte eyecatchers voor je woning of kantoor. Mocht je na het bekijken van de onze webshop een abstract schilderij willen bezichtigen dan is dit altijd op korte termijn mogelijk. De schilderijen kunnen worden bekeken op onze locaties in Den haag, Leiderdorp en Zoetermeer.

Niet-goed-geld-terug garantie

Indien je na je bestelling niet helemaal tevreden bent, bijvoorbeeld omdat het schilderij niet in je interieur past dan krijg je je geld teruggestort. Wij bieden namelijk een 100% tevredenheisgarantie.

Wij hebben een grote selectie samengesteld van smaakvolle abstracte werken welke wij goedkoop kunnen aanbieden doordat wij werken met onze eigen team van ervaren kunstenaars. Zo hebben wij onze collectie afgestemd op kleur en op afmeting. Zo bieden wij kunstwerken aan van 50 x 50 cm, maar ook van 120×160 cm! Wij bieden ons handwerk aan in alle denkbare kleuren: rood, geel, bruin, blauw, wit, zwart, oranje, roze en aanverwante kleuren. Kun je niet helemaal vinden wat u zoekt? Bijvoorbeeld omdat de afmeting niet passen of een andere kleursamenstelling? Dan kunnen wij ook door onze eigen team van kunstenaars een schilderij op maat laten maken. Je ultieme foto wordt door onze getalenteerde kunstenaars geschilderd op canvas doek. Zo kun je altijd genieten van je eigen stukje betaalbare kunst.